Atgal į paiešką

Druskininkų sav., Jaskonių k., Smilčių g.

Parduodamas namas

Druskininkų sav., Jaskonių k., Smilčių g.

Parduodamas namas

52 500
718 už m²
  • Objekto tipas
    Parduodamas namas
  • Visas plotas
    73.10 m²
  • Sklypas
    7.00 a
  • Kambarių
    1
  • Statybos metai
    1974
  • Šildymo tipas
    Kieto kuro katilas
  • Nuoroda

Apie šį turtą

Jaskonių soduose, visai prie pat pušyno, parduodamas jaukus sodo namelis. Pirmo aukšto plotas 62,59m. rūsys 10,51m. 1 aukšte įrengta: wc, prieškambaris, virtuvėlė, miegamasis ir svetainė su židiniu. Iš svetainės yra išėjimas į numatytą lauko terasą. Taip pat 1aukšte yra sauna su poilsio kambariu ir dušo patalpa. Rūsyje galima įsirengti katilinę.

2018-19m. sudėti plastikiniai langai. Apšiltinta dalis namo sienų ir stogas. Pakeista stogo danga. Poilsiui ir patogumui 1981m. pastatyta lauko pavėsinė su makine.
Vanduo vietinis iš šulinio hidroforas. (gretimuose sklypuose artezinis vanduo 14-15m. gylyje) Kanalizacija vietinė.
Esamas elektros galingumas 4kw. trifazis, yra galimybė pasididinti iki 10-15kw. trifazio, nuo greta esančios el. dėžutės.

Atlikti sklypo kadastriniai matavimai, Sklypas 7arų, aptvertas, sumūrytas tvoros pamatas, metaliniai stulpai, stumdomi vartai, vieta automobiliui.
Pušynėlyje už 100m. teka į Ratnyčėlės upelis.

Sodo namas nenumojamas, domina tik pardavimas.

Autobusų stotelė 300m.
Asfaltuotas kelias 200m
Iki Druskininkų centro 5km.

+
Būtinieji
Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, mūsų sistemose negali būti išjungti.
Funkciniai
Šie slapukai suteikia galimybę pagerinti funkcionalumą ir suasmeninimą, pavyzdžiui, jie pagerina pateikiamo turinio formatą ir formą, nustato šrifto dydį ar svetainės elementų pozicijas. Jie gali būti įdiegti mūsų arba kitų tiekėjų, kurie teikia į mūsų puslapius įdėtas paslaugas. Jei neleisite šiems slapukams veikti, kai kurios ar visos minėtos funkcijos negalės tinkamai veikti. Funkciniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Statistiniai
Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti apsilankymus ir lankytojų srauto šaltinius, kad galėtume matuoti ir gerinti svetainės veikimą. Pvz., pateikti skaitomiausią turinį pagal rubrikas, kategorijas. Visa šių slapukų informacija yra apibendrinta, todėl anoniminė. Jei neleisite šiems slapukams veikti, nežinosime, kad lankėtės mūsų puslapyje. Statistiniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Reklaminiai
Šiuos slapukus per mūsų svetainę naudoja mūsų reklamos partneriai. Tos bendrovės gali juos naudoti jūsų interesų profiliui formuoti ir jums tinkamoms reklamoms kitose svetainėse parinkti. Jie veikia unikaliai identifikuodami jūsų naršyklę ir įrenginį. Jei neleisite šiems slapukams veikti, įvairiose kitose svetainėse nematysite mūsų tikslingai Jums skirtų pasiūlymų. Reklaminiai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Sutinku su visais Nesutinku su visais

Mail sent!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.