Klaipėdos m. sav., Centras, Liepų g.

Commercial space for rent

Klaipėdos m. sav., Centras, Liepų g.

Commercial space for rent

998
16,00 per m²

Apie šį turtą

BIURO NUOMA A KLASĖS PASTATE LIEPŲ G.

Vieta. Patalpos yra išskirtinėje miesto dalyje – prestižinėje Liepų gatvėje. Strateginė pastato vieta užtikrina patogų atvykimą automobiliu, galimybę pėsčiomis pasiekti verslui ir poilsiui svarbiausius objektus.

Technologijos ir interjeras. Pastatas įrengtas pagal "A“ klasės biurų reikalavimus, naudojant itin kokybiškas medžiagas. Pastate įdiegtos modernios technologijos - moderni šildymo, vėdinimo, vėsinimo sistema, langai su saulės kontrole, vidaus ir išorės įeigos kontrolė, modernus liftas, inžineriniai tinklai. Administracinės patalpos pilnai įrengtos. Esant pageidavimui, yra galimybė dalį patalpų įrengti pagal individualius poreikius.

Parkingas. Klientų ir svečių patogumui įrengta atskira požeminė, sujungta su pastate įrengtu liftu, ir antžeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Skiriamos 2 parkavimo vietos. Taip pat yra galimybė suteikti mokamų (lengvatiniu tarifu) parkavimo leidimų, skirtų automobilių statymui aplinkinėse teritorijose. Yra privati erdvi terasa, kuria naudojasi visi pastato darbuotojai ir lankytojai.

Nuomos kaina be PVM:
-16,00 €/m2/mėn.
- Komunaliniai ir bendrųjų kaštų mokesčiai, interneto paslaugos (Nuomininkas tiesiai sudaro paslaugų teikimo sutartį su tinkamu jam provaideriu).
- Nuomojamų patalpų valymo paslaugos.

Dėl apžiūros ir detalesnės informacijos prašom kreiptis telefonu arba elektroniniu paštu.

Šioje svetainėje naudojami slapukai. Paspaudę "Aš sutinku" arba naršydami toliau, patvirtisite savo sutikimą. Aš sutinku

Mail sent!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.