Trakų r. sav., Užilgių k.

Plot for sale

Trakų r. sav., Užilgių k.

Plot for sale

800 000
7 per m²

Apie šį turtą

PARDUODAMAS EŽERO PUSIASALYJE ESANTIS 12 HA SKLYPŲ MASYVAS

Vieta: Užilgių k. ,Trakų raj.;
Plotas: 11,9176 ha;
Paskirtis: namų valda.

Tarp Trakų ir Aukštadvario, Ilgio ežero pusiasalyje, 12 ha teritorijoje suformuotas gyvenamosios paskirties sklypas. Sklypas nepatenka į greta esančių nacionalinio ar regioninio parkų teritorijas.

Yra parengtas detalusis planas, patikslintas žemės naudojimo būdas ir pobūdis, nustatytas žemės naudojimo režimas bei statybos reglamentai. Detalusis planas išviešintas. Teritorija suskirstyta į atskirus 29 sklypus su pakrantės, miško bei namų valdos dalimis. Sklypuose numatoma 11 gyvenamųjų namų bei jų priklausinių statyba. Kiekvienai namų valdai priklauso po 1-2 pakrantės ar miško sklypus. Saugomos raiškios reljefo formos, sklype augantis miškas, kranto linija.

Numatyta infrastruktūra - įvažiavimas iš servitutinio kelio, transformatorinė, geriamojo vandens gręžinys, nuotekų surinkimo rezervuarai, gaisrinių rezervuarai, mediniai lieptai, valčių pastogės. Ežero pakrantėje kiekvienam sklypui numatyta vieta medinio liepto bei medinės valčių pastogės statybai. Ilgo ežeras yra rininis. Ežeras gilus, jo gylis siekia iki 35,5 m., krantai statūs, aukšti, atabradas siauras, padengtas žvyru, vanduo labai skaidrus.

Sklypas išvalytas nuo jame augusių krūmynų ir jaunuolyno. Taip pat yra parengtas ir patvirtintas miškotvarkos projektas pakrančių želdynams sutvarkyti.

Kaina: 800000 Eur.

Šioje svetainėje naudojami slapukai. Paspaudę "Aš sutinku" arba naršydami toliau, patvirtisite savo sutikimą. Aš sutinku

Mail sent!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.