Trakų r. sav., Grendavės k., Naujakurių g.

House for sale

Trakų r. sav., Grendavės k., Naujakurių g.

House for sale

269 000
1 964 per m²

Apie šį turtą

!!!10KW SAULĖS JĖGAINĖ!!!
Parduodamas pilnai įrengtas ir funkcionalus 137 kv.m. namas, su 25 аrų žemės sklypu Trakų rajone, Grendavės kaime, Naujakurių gatvėje.
Namas parduodamas su baldais, interjero detalėmis ir buitine technika. Tai pilnai autonominis namas, sugeneruotos elektros energijos pakanka ne tik šildymui, bet ir visoms buitinėms reikmėms.

- Kondicionuojama šildymo sistema Oras-vanduo;

Grendavėje, 45 km nuo Vilniaus, prie Vilkokšnio ežero įsikūręs naujas individualių gyvenamųjų namų kvartalas "Vilkokšnio švyturys" palies širdis tų, kurie nori nuolatos gyventi, arba turėti savo sodybą gražioje vietoje ir džiaugtis šiuolaikiniais gyvenimo patogumais bei aktyviu laisvalaikiu. Kvartalo įkūrėjai įdėjo daug širdies, kurdami šiuolaikiško patogumo, estetiškumo ir jaukumo derinį.

OBJEKTO PRIVALUMAI
• Saugumas. Name išvedžiota ir pajungta signalizacija. Uždaroje, aptvertoje ir apšviestoje 2 ha teritorijoje, įrengta nuotolinio vaizdo fiksavimo sistema. Taip pat saugumą užtikrina pastoviai gyvenantys kaimynai;
• Nuo sklypo iki ežero 350 m, iki maksimaliu (3 žvaigždučių) švaros indeksu vertinamo paplūdimio 400 m, iki miško 300 m, iki didelės, „AIBĖ“ tinklui priklausančios parduotuvės 800 m, iki autobusų sustojimo 800 m (autobusai į Vilnių važiuoja kas 1h);
• Gera socialinė infrastruktūra: Onuškio vaikų darželis; Rūdiškių vaikų lopšelis-darželis "Pasaka"; Grendavės pagrindinė mokykla; Onuškio vidurinė mokykla; Rūdiškių gimnazija; Rūdiškių muzikos mokykla, Rūdiškių amatų mokykla.

Kvartalo įkūrėjai įdėjo daug širdies, kurdami šiuolaikiško patogumo, estetiškumo ir jaukumo derinį. Kvartalui priklausančioje 50-ties arų ploto laisvalaikio zonoje įkurta vaikų žaidimų aikštelė, tinklinio bei futbolo aikštės, stalo teniso pavėsinė, pirtis ir kvartalo puošmena - apžvalgos aikštelė-piramidė. Yra erdvės ir kvartalo gyventojų kūrybiniams polėkiams - kaip dar pagerinti aplinką, kad joje norėtųsi leisti laiką, vakaroti, svajoti. (Pavyzdžiui, įsirengti ir kartu prižiūrėti ežero pakrantės ruožą.) Kvartale veikia kokybiškas 4G internetas. Aplinka saugoma, įrengtos vaizdo kameros ir signalizacija. Iš namų atsiveria vaizdas i vieną didžiausių ir skaidriausių, žuvingumu garsėjantį Vilkokšnio ežerą, galima gerėtis puikiomis Aukštadvario regioninio parko panoramomis. Servitutinis keliukas veda į netoliese (400m) esantį Trakų savivaldybės prižiurimą ir už ES lėšas atnaujintą paplūdimį (tvarkinga švari smėlėta pakrantė, persirengimo kabinos, sporto aikštelė, supynės ir kt.).

APŽIŪRĖKITE JUMS PATOGIU METU!

Panašūs objektai

Visi objektai Visi

Šioje svetainėje naudojami slapukai. Paspaudę "Aš sutinku" arba naršydami toliau, patvirtisite savo sutikimą. Aš sutinku

Mail sent!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.