Zarasų r. sav., Pažiegės k.

Parduodamas sklypas

Zarasų r. sav., Pažiegės k.

Parduodamas sklypas

215 000
11 už m²

Apie šį turtą

Parduodama Ekologiška sodyba 2010 metų (Projektas) Zarasų raj. ant Žiego ežero kranto.
Vienkiemis -su dviem nebaigtais statyti rąstiniais namais- pagal kaimo turizmo projektą su gautais statybų leidimais, visais planais ir brežiniais. Viskas paruošta kaimo turizmo verslo pletojimui. Projektas su žaidimo aikštelem, konferencijų salem ir apvaliais - įdomios architektūros nameliais nuomai.
Pirtis ant ežero kranto - per langus matosi ežeras.
Pirtis turi židinį . Yra pastatyta nauja elektros pastote, gręžinys.
Galima grožėtis ežeru, saulėlydžiu ir nepakartojama gamta.Sodybą iš vienos puses supa gražus miškelis kuriame yra upelis.
Žemes sklypo plotas 2,0419 ha, iš jų žemes ūkio naudmenų plotas 1,3125 ha, iš jo ariamos žemes plotas 0,7601 ha, iš jo ; pievų ir natūralių ganyklų plotas 0,5524 ha, miško žemes plotas 0,5129 ha, miško plotas 0,3868 ha, pakrantes 60 metrų.
Sodyboje yra automobilių stovėjimo aikštelė,
Sodyba randasi strategiškai geroje vietoje. Žiego ežeras nuostabus,švarus, daug žuvies, galima plaukioti valtele, važinėti dviračiu, žvejoti, uogauti, grybauti ir žavėtis nepaliestos gamtos grožiu. Yra galimybė įsigyti kaimiškų produktų. Netoliese žirgynas, bažnytele, pats didžiausias Sartu ežeras. Tai yra geriausia vieta gyvenimui arba kurti kaimo turizmo verslą.


Šioje svetainėje naudojami slapukai. Paspaudę "Aš sutinku" arba naršydami toliau, patvirtisite savo sutikimą. Aš sutinku

Mail sent!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.