Vilniaus m. sav., Senamiestis, K. Vanagėlio g.

Parduodamas butas

Vilniaus m. sav., Senamiestis, K. Vanagėlio g.

Parduodamas butas

1 300 000
5 200 už m²
  • Objekto tipas
    Parduodamas butas
  • Visas plotas
    250.00 m²
  • Kambarių
    5
  • Aukštas
    3 iš 4
  • Statybos metai
    2024
  • Šildymo tipas
    Centrinis kolektorinis
  • Nuoroda

Apie šį turtą

Puikioje vietoje, Vilniaus m. senamiestyje, K. Vanagėlio gatvėje, šiuo metu yra vystomas naujas, išskirtinis ir modernus projektas Vilniaus Džiazas.

Vilniaus Džiazas – tai projektas, keičiantis Senamiesčio prieigas ir harmoningai įsiliejantis į istorinį Vilniaus centrą- vos kelios minutės iki Aušros vartų, Barbakano kalno, žaliųjų miesto parkų. Išskirtiniai namai Vilniaus Senamiestyje kviečia gyventojus atrasti aukščiausius gyvenimo kokybės standartus.

Projekte iš viso yra numatyti 62 butai. Būsimieji gyventojai jau dabar turi galimybę rinktis 2-jų, 3-jų ir 4-ių kambarių butus nuo 27 kv.m. iki 110 kv.m. Daugelyje butų yra numatoma įrengti antresoles.


PROJEKTO IŠKIRTINUMAS IR PRIVALUMAI:

Praktiška vieta su puikiai išvystyta infrastruktūra. Lengvas susisiekimas kultūrinio bei naktinio gyvenimo ar pabėgimo nuo dienos rūpesčių ieškotojams.

Ypatingai šviesios ir racionaliai išnaudotos erdvės. Net 4m aukščio vitrininiai langai ir 4,4m siekiančios lubos suteiks išskirtinai didelės erdvės pojūtį.

Gyvenimo kokybę ir išskirtinį komfortą užtikrins aukščiausia energetinė A++ klasė su moderniais techniniais sprendimais.

Gyventojai savo automobilius galės parkuoti saugioje ir erdvioje požeminėje aikštelėje. Kiekvienoje parkavimo vietoje numatytas el. įvadas elektromobilio krovimo stotelės įrengimui.

Gyvenimas aptvertoje bei apšvietoje teritorijoje, kurią visą parą stebės modernios saugos sistemos.

Itin kokybiška statyba, medžiagos, funkcionalumas ir architektūriniai sprendimai

Numatoma statybų pabaiga – 2025 m. III ketvirtis.

Išsamesnės informacijos apie projektą ieškokite www.vilniausdziazas.lt

Panašūs objektai

Visi objektai Visi

Šioje svetainėje naudojami slapukai. Paspaudę "Aš sutinku" arba naršydami toliau, patvirtisite savo sutikimą. Aš sutinku

Mail sent!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.